Fysiotherapie

Medical Topsport Professionals, maar jullie zijn toch ook gewoon een fysio?

MTP staat officieel voor Medical Topsport Professionals, Als fysiotherapeuten proberen wij iedereen als een professional te behandelen, of je nu een atleet of amateur sporter ben of toevallig helemaal niet sport.  Iedereen heeft een doel op zijn of haar niveau. Als professionals doen wij altijd ons uiterste best om u zo snel mogelijk weer fit en vitaal te krijgen. Daarnaast staat informeren en adviseren hoog in ons vaandel. Wij willen dat je weet wat je precies hebt en hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Onze visie en doelen

Onze visie is bewegen en de bewegende mens. Of je nu topsporter ben, studeert, een drukke baan heb of thuis voor de kinderen zorgt,  geen mens is hetzelfde, iedereen heeft een andere lichaamsbouw en doelen.

Kwalitatief goede behandelingen en blessure preventie staan bij ons hoog in het vaandel. Als praktijk hebben wij veel verschillende specialisten in huis van manuele therapie tot echografie, van sportfysiotherapie tot dry needling. Omdat het menselijk lichaam een complex mechanisme is, werken wij graag met specialisaties.

Zo kan niemand alles weten over van alles. Als specialist is het belangrijk dat je veel kennis heb over je eigen specialisatie maar vooral dat je weet wat je niet kan en hoe je een andere specialist hiervoor kan inzetten.

Wij bij MTP Fysiotherapie streven op deze manier naar kwalitatieve goede zorg wat neerkomt op u zo snel mogelijk blessurevrij te krijgen.

Neem alvast een kijkje!

Waar zit MTP Fysiotherapie en hoe zien onze faciliteiten eruit?

Zie hier een korte foto impressie van onze locatie op de Utrechtstraat 100 te Alphen aan den Rijn. Voor onze trainingen maken wij gebruik van een tweetal zalen met kwalitatief hoogwaardige materialen. Op de locatie zijn er kleedhokjes en kluisjes aanwezig voor uw persoonlijke spullen. Daarnaast is er een wachtruimte waar je altijd een glas water of een kopje koffie kunt nuttigen, vóór of na de training. Je bent dan ook van harte welkom.

Maak kennis met onze professionals!

Wie zijn de fysiotherapeuten en specialisten van MTP Fysiotherapie?

Wesley Koehl

praktijk eigenaar, (orthopedisch) manueel therapeut, crafta, dry needling

Bram van der Wilk

praktijk eigenaar, (orthopedisch) manueel therapeut io, algemeen fysiotherapeut, dry needling

Marlies Dullaart

praktijkmanagement, sportfysiotherapeut io, algemeen fysiotherapeut, claudicatio intermittens, echografie msk i.o

Danny Gips

algemeen fysiotherapeut, gewichthef instructeur, trainer sportgroepen

Maaike Schrama

algemeen fysiotherapeut, handtherapeut, dry needling

Danielle Heijboer

fysiotherapeut, arbeidsfysiotherapeut , trainer small group

Yasuhiko Hirade

MSc Manueel Therapeut i.o./ BSc fysiotherapeut/ Dry needling

Machteld Schaap

Orthopedische Manuele Therapie Dry needling Medical taping Bekkenklachten Zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn Stuitpijn Kinder Manueeltherapie

GIORVINO MANTIRI

MSc Sportfysiotherapeut i.o., BSc Fysiotherapeut, Dry Needling

Romy Kroon

Praktijkondersteuner

Wilt u meer van ons weten?

Stel een vrijblijvende vraag aan door het contactformulier in te vullen.