Fysiotherapie

Medical Topsport Professionals, maar jullie zijn toch ook gewoon een fysio?

MTP Fysiotherapie

MTP staat voor Medical Topsport Professionals, vanuit onze achtergrond in de topsports als fysiotherapeuten proberen wij iedereen als een professional te behandelen, of je nu een atleet of amateur sporter ben of toevallig helemaal niet sport.  Iedereen heeft een doel op zijn of haar niveau. Als professionals doen wij altijd ons uiterste best om u zo snel mogelijk weer fit en vitaal te krijgen. Daarnaast staat informeren en adviseren hoog in ons vaandel. Wij willen dat je weet wat je precies hebt en hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Onze visie en doelen

Bij MTP fysiotherapie gaat onze missie van duurzaam bewegen en gezondheid tot presteren op het hoogste niveau. Of je nu topsporter bent, studeert, een fulltimebaan hebt of thuis voor de kinderen zorgt, geen mens is hetzelfde. Omdat iedereen een andere lichaamsbouw en doelen heeft passen wij onze behandelingen aan op jouw wensen en verwachtingen.

Kwalitatief fysiotherapeutisch handelen

Daarbij staan kwalitatief goede behandelingen en blessurepreventie hoog in ons vaandel. Als fysiotherapiepraktijk hebben wij meerdere locaties met een variatie aan specialisten in huis van manuele therapie tot echografie, van sportfysiotherapie tot dry needling en van arbeidsfysiotherapie tot diëtiek. Omdat het menselijk lichaam een complex mechanisme is, werken wij graag als team samen, zowel binnen de fysiotherapie als daarbuiten.

Samenwerken

Door deze samenwerkingen kunnen wij snel en gericht schakelen en vrijwel altijd met een passend behandelplan komen. Op deze manier streven wij van MTP Fysiotherapie naar kwalitatief goede zorg, wat neerkomt op jou weer zo snel mogelijk blessurevrij krijgen (en houden).

Partners

Neem alvast een kijkje!

Waar zit MTP Fysiotherapie en hoe zien onze faciliteiten eruit?

Fysiotherapie

Fysiotherapie in Alphen aan den Rijn

Zie hier een korte foto impressie van onze locatie op de Utrechtstraat 100 te Alphen aan den Rijn. Voor onze trainingen maken wij gebruik van een tweetal zalen met kwalitatief hoogwaardige materialen. Op de locatie zijn er kleedhokjes en kluisjes aanwezig voor uw persoonlijke spullen. Daarnaast is er een wachtruimte waar je altijd een glas water of een kopje koffie kunt nuttigen, vóór of na de training. Je bent dan ook van harte welkom.

Maak kennis met onze professionals!

Wie zijn de fysiotherapeuten en specialisten van MTP Fysiotherapie?

Ben Druif

fysiotherapeut

Patty Kist

Sportgerelateerde Problematiek, Algemene Fysiotherapie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel vrijblijvend je vraag door het contactformulier in te vullen.