Referenties

Wat zeggen onze klanten over MTP Fysiotherapie?

Laat ook nu uw recensie achter!


Deskundig en patiëntgericht!

Voor mijn onder,- en bovenrug word ik behandeld door Maaike. Maaike is professioneel en zeer deskundig. Zij pakt niet alleen de klacht aan, maar denkt ook mee over de mogelijke oorzaken en geeft fijne tips en trics om terugkerende klachten te voorkomen. Na een bezoek aan Maaike voelt mijn lichaam direct minder gespannen en mobieler, super fijn!

Kundig, behulpzaam en betrokkenheid!

In een woord: super! Wat een prachtig team met mensen die kosten wat het kost je willen en zullen helpen waar kan. Een betrokkenheid die ik in andere praktijken nooit heb ervaren. Mij hebben ze in echte nood zo goed opgevangen en begeleid. Ik ga hier zeker blijven en werken aan een volledig herstel.

Pols – Hand fysio

Super fijn onder fysio behandeling bij Maaike te zijn. Ze weet exact wat ze doet en waar ze aan werkt. Mijn pols en hand klachten zijn “eindelijk” zo goed als “hersteld”. Puur door bewustwording, inzicht, en het juiste gebruik qua beweging / greep / kracht verdeling / spiergroep training. Super fijn! Maaike stemt de oefeningen ook heel goed af op hoe het gaat en de opbouw gaat in overleg bij wat past bij het herstelproces. Dikke 10! Dank je wel Maaike, Het mooie is: de oefeningen kan ik altijd weer oppakken en/of aanvullen als ik merk dat mijn kracht of belasting weer minder wordt of de klachten zich laten zien. De oorzaak is mij nu bekend.

Deskundig advies en behandeling

Ik ben erg goed geholpen door Maaike toen ik last had van mijn duimen. De huisarts had al een injectie gegeven wat niet echt geholpen heeft, maar de behandeling van Maaike heeft wel geholpen. Stap voor stap hebben we de houding en kracht van mijn polsen en duimen verbeterd tot ik klachten vrij was.

Testimonial

Na het oplopen van mijn kruisbandblessure ben ik via via bij MTP terecht gekomen, een fantastische keuze. Mijn klachten werden serieus genomen en kreeg deskundig advies. De oefeningen die ik twee maal per week moest uitoefenen en de thuisopdrachten die ik heb meegekregen hebben ervoor gezorgd dat ik mijn sport weer kan uitoefenen. Op momenten wanneer ik minder gemotiveerd was wisten jullie mij weer te motiveren. Iets waar ik MTP en in het bijzonder Danny en ook Danielle enorm dankbaar voor ben.

Fysio in Coronatijd

Ik was radeloos en had zoveel pijn in mijn nek met uitstraling naar mijn arm met een soort van uitvalverschijnselen en niemend kon mij op dat moment helpen ....alles was dicht dus dacht ik nou dan maar doorgaan!! Ik kreeg een tip dat mtp fysio wel mensen wilde helpen met ernstige klachten dus een mail gestuurd en nog geen 10 minuten later werd ik gebeld dat ik terecht kon!! Maaike en natuurlijk Bram ontzettend bedankt voor jullie fantastische hulp, ik vond het geen lolletje om te komen, maar wat zijn jullie deskundig!!!! Ik ben jullie zo dankbaar dat is in geen woorden te beschrijven. Dit is een team wat weet wat ze doen en er voor je zijn. Ondanks alle regelingen wat betreft de corona staan deze mensen voor je klaar en kan ik weer normaal mijn leven opppakken!!! Nogmaals bedankt toppers

Beste Behandelaar

Laatste jaar bezig geweest met het herstel van de operatie aan mijn kruisband. Met behulp van zeer vakkundig personeel zijn er flinke stappen gemaakt. Na ongeveer 10 a 11 maanden kon ik weer voetballen.

Top service!

Deskundig en prettig bedrijf! Weten snel te ontdekken waar de pijn zit en hoe het beste te handelen. Daarnaast komen ze ook met goede suggesties om pijnvrij te blijven en is het personeel erg vriendelijk. Aanrader!

Mr

Very professional set up all staff have great knowledge and understanding. Rugby being such a contact sport some practices are not used to type of injuries from Rugby and the mental aspect of a Rugby player. A rugby players 1st question is when can I get back on the field. These guys do everything they can to get you back and remain realistic. Great stuff!

Geweldige service

Geweldig en zeer kundig personeel! Denken met je mee in de situatie die voor jou van toepassing is. Altijd heel goed en snel van mijn kwalen af. MTP Fysiotherapie is dan ook echt een aanrader.

Testimonial

In 2015 I participated in Amsterdam sevens, a big seven's rugby tournament. I represented the Under Armor team with Belgian international players and professional French players. Wesley Koehl was our physiotherapist and he was the best physio I've ever had in my career. Listening, very proactive and professional while being very energetic, smiling and super nice ! I have trouble counting all his qualities ^^. Good luck in your projects Wesley! I hope to meet you again one day 🙂

Enkelbandletsel vakkundig verholpen

Zeer deskundige praktijk, blijven zoals eerder genoemd niet te lang bij dezelfde behandeling als deze niet aanslaat. Veel oefeningen die in de goed uitgeruste ruimte kunnen worden uitgevoerd. Echt veel beter bevallen dan de persoon waar lastig mee te communiceren is op de sportschool in de buurt van MTP en betere begeleiding bij de oefeningen.

Geholpen met hamstringletsel

Wat een verademing! heb heel wat praktijken bezocht de laatste jaren maar stond vaak binnen 10 min buiten en heb veel ervaring met praktijken waar je bijna niet meer wordt aangeraakt. (hands off filosofie) Ik ben zeer zeer tevreden over deze praktijk. Ben zeer deskundig geholpen. Alle tijd, luisteren goed. Super gewoon.

Eindelijk klachtenvrij

Al meerder therapeuten in Alphen aan den Rijn gehad, zonder duidelijk resultaat. Bij Mtp fysiotherapie namen ze mijn klacht serieus en ben ik in zeer kort tijd blijvend klachtenvrij. Echte een aanrader voor iedereen!

Wij maken waar wat we beloven

Wilt u een afspraak inplannen bij een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten?