Massages

Massages

Massages wordt al eeuwen lang gebruikt ter bevordering van de gezondheid, het verkleinen of behandelen van blessures en het verminderen van stress.

Voor iedere massage sessie word er een korte anamnese afgenomen. Hierin gaan wij in op uw wensen voor de massages, dit doen wij altijd om de sessie zo goed mogelijk te laten verlopen. Heeft u ergens last van of een voorkeursgebied waar meer aandacht aan besteed moet worden. Geeft dit aan tijdens de anamnese.

Massages

Sport massages

Iedereen die beweegt heeft wel eens last van een verhoogde spierspanning en/of pijnlijke of gevoelige spieren. Als je je lichaam gebuikt, bestaat er altijd de kans dat je lichaam overbelast of geïrriteerd raakt. Net als met een auto is het daarom belangrijk om af en toe je lichaam een check up te geven.

Ontspanning massages

Iedereen heeft wel eens last van drukte of stress en hierdoor behoefte aan wat ontspanning. De ontspanningsmassages van MTP Fysiotherapie zijn hiervoor zeer aan te raden. Kom tot rust, verlaag je hartslag, bevorder de doorbloeding, verbeter de stofwisseling en kom tot ontspanning in de relaxte behandelruimte van MTP.

WILT U MEER WETEN OVER ONZE BEHANDELING?

Stel een vrijblijvende vraag aan door het contactformulier in te vullen.