Tarieven

Wat zijn de kosten en welke verzekeraars zijn bij jullie aangesloten?

Alle tarieven van MTP Fysiotherapie zijn onder voorbehoud voor het jaar 2022 en kunnen op ieder moment worden gewijzigd. Op onze tarieven is geen BTW van toepassing.

Onze aandacht gaat zoveel mogelijk naar onze patiënten. Om zo efficiënt mogelijk met onze tijd om te gaan, besteden wij een deel van onze administratie uit. De facturering wordt geregeld door infomedics.

In onze praktijk wordt gewerkt volgens de centrale richtlijnen fysiotherapie van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) De rechten en plichten van de patiënt zijn binnen onze praktijk vastgelegd in de “modelregeling fysiotherapeut-patiënt” van het KNGF/NPCF. Jouw gegevens worden vastgelegd in ons computersysteem conform de Wet Persoons Registratie (WPR).

BehandelingKosten
 Fysiotherapie € 40,00per behandeling
 Manuele therapie € 50,00per behandeling
 Kinderfysiotherapie € 50,00per behandeling
 Dry needling € 40,00per behandeling
 Sportfysiotherapie € 50,00per behandeling
 Echografie diagnostiek MSK € 40,00per echo
 Shockwave €40,00per behandeling
BehandelingKosten
 Losse screening€ 26,00
 Toeslag behandeling aan huis€ 14,50
 Screening, intake en onderzoek€ 52,001e afspraak
 Intake, onderzoek na verwijzing€ 52,00
 Fysiotherapeutisch onderzoek€ 52,00eenmalig
 Bewegingsanalytisch onderzoek€ 52,00eenmalig
 Niet nagekomen / Te laat afgezegd€ 25,00per afspraak

Bij welke verzekeraar is MTP aangesloten?

MTP Fysiotherapie heeft met verschillende verzekeraars een overeenkomst.

Wij hebben met alle Nederlandse verzekeringsmaatschappijen een contract afgesloten, waaronder:
AevitaeAevitae ASR, Aevitae VGZAnderzorgAON IAKAvéro AchmeaAvéro Achmea AevitaeAvéro Achmea NedascoAZVZ, BesuredBewuzt, CZ, De Amersfoortse,  De Amersfoortse NedascoDe Friesland, DitzoDSWFBTOHemaInterpolis,  inTwenteIZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg)Just,  Kettlitz Wulfse,  MenzisNational Academic,  Nationale Nederlanden, Nedasco,  OHRAONVZ, OZF Achmea,  PMAPNOzorg,  Pro Life, PromovendumSalland Stad Holland Studenten Goed Verzekerd,   Turien & Co,   Turien & Co (Avéro),  Turien & Co (VGZ),  UMCUnited Consumers,  UnivéVGZ,  VGZ Nedasco,  VvAAZEKUR,   ZieZo van Zilveren Kruis,   Zilveren KruisZorg en Zekerheid,   ZorgDirect.

 

Let op!: Wij hebben geen contract met de volgende verzekeraar: ENO

Mocht je bij een van deze maatschappijen een aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebben afgesloten, dan zal rechtstreeks worden gedeclareerd bij jouw verzekeraar en zijn wij gehouden aan de geldende contractvoorwaarden.

Heb je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie, ben je bij een andere maatschappij verzekerd, of overschrijd het aantal behandelingen uw afgesloten dekking dan zullen de hierboven genoemde tarieven bij je in rekening worden gebracht.

Wat wordt vergoed vanuit de basisverzekering?

  • Fysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar
  • Vanaf de 21e behandeling voor mensen met een chronische aandoening (voorkomend op de chronische lijst)

Wil je precies weten welke vergoedingen er voor jouw wel of niet gelden, neem dan contact op met jouw zorgverzekeraar.

Hoe werken wij met Infomedics?

MTP Fysiotherapie verstuurd haar facturen met Infomedics... hoe werkt dat?

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in. Betalingsregeling Infomedics

Status van uw betaling controleren
Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Overige vragen
Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens
Telefoonnummer: 036 – 20 31 900
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Vragen over onze tarieven of verzekeraars?

Neem contact op door het formulier in te vullen of stuur een e-mail naar hallo@mtpfysiotherapie.nl.