Zorg 1 lage rug programma

Behandel uw rugklachten met het vernieuwende Zorg1 lage rug programma

Als u last heeft van lage rugklachten, kunt u nu profiteren van het Zorg 1 lage rug programma. Dit is een vernieuwend behandeltraject dat is ontwikkeld in samenwerking tussen zorgverzekeraars en fysiotherapeuten. U komt in aanmerking voor zorg 1 als u bij de volgende zorgverzekeraars aangesloten bent (Zilveren Kruis, VGZ, Menzis) inclusief de meeste dochterondernemingen.

MTP fysiotherapie biedt dit programma aan en we helpen u graag om van uw rugklachten af te komen met de verwachtingen die u gewend bent. Met zorg 1 is het mogelijk om reguliere behandelingen te combineren met oefentherapie, manuele therapie of sportfysiotherapie, zonder hier extra voor te betalen. Onze benadering is patiëntgericht en gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Hierdoor gaat de kwaliteit van handelen omhoog en kunnen we recidieven voorkomen.

Dit doen wij omdat we weten dat rugklachten multifactoriële aandoeningen zijn die worden beïnvloed door biologische, psychologische en sociale factoren. Dit omvat niet alleen fysieke factoren zoals spier- en gewrichtsklachten, maar ook psychologische factoren zoals bewegingsangst en negatief denken. We kijken ook naar sociale factoren, zoals werkgerelateerde stress, sociaal isolement en een gebrek aan steun en begrip.

conclusie

Bij MTP fysiotherapie zorgen we er samen voor dat u uw activiteiten weer met vertrouwen en plezier kunt uitvoeren, zonder na te denken over uw rugklachten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen om uw rugpijn te verminderen en uw leven terug te krijgen.

Na het Zorg 1 lage rugprogramma:

Wij stellen een nauwkeurige diagnose en bieden informatie en uitleg over uw klachten.

Wij geven u de meest recente inzichten over rugklachten en de factoren die bijdragen aan het in stand houden van rugpijn.

Wij helpen u inzicht te krijgen in de gevolgen van uw rugklachten en hoe u deze kunt beheersen en verminderen.

Samen bepalen wij met u het behandeltraject, met inzet van specialisten uit diverse disciplines, zoals manuele therapie, sport-fysiotherapie, psychosomatiek en osteopathie.

Werk aan uw herstel in een veilige en comfortabele omgeving. “Wij zijn er om u te begeleiden op uw weg naar een pijnvrij leven.”

Ontdek het Zorg 1 lage rug programma: professionele en persoonlijke begeleiding

Zorg 1 lage rug programma is een innovatief behandeltraject dat in samenwerking met zorgverzekeraars en fysiotherapeuten is ontwikkeld. Bij MTP fysiotherapie bieden wij dit traject aan om rugklachten op te lossen met een persoonlijke en wetenschappelijk onderbouwde aanpak. Wij begrijpen dat rugpijn een multifactoriële aandoening is die wordt beïnvloed door biopsychosociale factoren. Onze patiëntgerichte benadering richt zich op alle facetten van rugklachten, zoals fysieke, psychologische en sociale factoren. Dit betekent dat wij niet alleen kijken naar spier-, gewrichts- en neurogene klachten, maar ook naar bewegingsangst, negatief denken, werkgerelateerde stress, sociaal isolement en gebrek aan steun en begrip.

Het team

Adriaan Lommerse

MSc Manueel Therapeut, BSc Fysiotherapeut, Mulligan therapie, Dry Needling

MSc Manueel Therapeut, BSc Fysiotherapeut, Mulligan therapie, Dry Needling Adriaan Lommerse is werkzaam op de locatie Alphen aan de Rijn als Manueel [...]

Giorvino Mantiri

MSc Sportfysiotherapeut, BSc Fysiotherapeut, Dry Needling

Samen bewegen wij van A naar Beter MSc Sportfysiotherapeut, BSc Fysiotherapeut, Dry Needling Doorzettingsvermogen en ambitie zijn karaktereigenschap [...]

Maaike Schrama

MSc Manueel therapeut, algemeen fysiotherapeut, handtherapeut, dry needling

Maaike Schrama is na het behalen van haar VWO diploma gestart aan de opleiding fysiotherapie op de Hogeschool Leiden. Hier haalde zij in 2014 haar Bac [...]

Zorgverzekeraars

Met alle drie de grote zorgverzekeraars (Zilveren Kruis, VGZ, en Menzis) heeft Zorg1 afspraken
gemaakt over vaste prijzen per profiel voor de lage rug patiënten. Het is mogelijk om hier door
middel van een addendum met de desbetreffende zorgverzekeraar mee te werken.