Contact met MTP Fysiotherapie

MTP Fysiotherapie heeft meerdere locaties, welke ligt bij jouw in de buurt?

Alphen aan den Rijn

Utrechtstraat 100
2408 GS, Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172 – 750 475

Purmerend

kraggeveenstraat 3
1441 MK, Purmerend

Telefoon: 0172 – 750 475

MTP fysiotherapie

MTP Fysiotherapie is gevestigd op de Utrechtstaat 100 te Alphen aan den Rijn en Kraggeveenstraat 3 te Purmerend.Door ons ruime aanbod aan specialisaties welke intergraal met elkaar samenwerken en het feit dat wij 6 dagen per week open zijn, maakt ons erg uniek.

MTP Fysiotherapie is een middelgrote praktijk met onder andere algemene fysiotherapie, Sportfysiotherapie, (Orthopedische) Manuele Therapie, Dietiek, Gecombineerde Lifestyle Interventie (GLI), Arbeidsfysiotheaprie, Craniofaciaaltherapie, Echografie MSK, shockwave, Dry Needling, Taping

Daarnaast werken wij in onze praktijk samen met osteopathiepsychomotorisch beweeg therapeut(sport) diëtistpersonal trainers en een sport- en ontspanningsmasseur.

Ook kunt u bij onze partner MTP Sports terecht voor Small Group Fysio trainingen en medische personal training onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut. Door ons brede scala aan specialisaties en grote netwerk, is er altijd wel een manier waarop wij u kunnen helpen.

 

WERKWIJZE VAN MTP FYSIOTHERAPIE

Er zijn twee manieren om bij ons in behandeling te komen via de huisarts of specialist, of via directe toegankelijkheid. Via welke route u bij ons binnenstapt, bepaalt het begin van het behandeltraject.

 

ZONDER VERWIJZING

zullen wij eerst een screening en aanmelding doorlopen gevolgd door een vraaggesprek. Aan de hand van het vraaggesprek zal er een onderzoek plaatsvinden en wordt er een plan van aanpak opgesteld.

MET EEN VERWIJZING

van bijvoorbeeld de huisarts zal er een vraaggesprek zijn in combinatie met de aanmelding. Aan de hand van het vraaggesprek zal een onderzoek worden gedaan naar de klachten en wordt er een plan van aanpak opgesteld.

Als alle benodigde informatie is verzameld, bespreken wij met u het plan van aanpak. Die bestaat uit een prognose, doelstellingen en wordt deze eventueel besproken met arts of specialist.

Als blijkt dat fysiotherapie voor uw klacht(en) niet de juiste behandelmethode is, verwijzen wij u altijd door naar uw huisarts of een andere (medisch) specialist.

Bent u verhinderd?

Het is belangrijk dat u een behandelafspraak minstens 24 uur van tevoren afzegt. In de behandeltijd die voor u is gereserveerd kunnen wij een andere patiënt helpen. Als u niet 24 uur van tevoren de afspraak afzegt, zullen wij de gereserveerde tijd in rekening brengen. Bel ons via de afsprakenlijn om uw behandeling te verzetten of af te zeggen: Tel: 0172 – 750 475‬.